Kaltura Live Room: De room hosten

Kaltura Live Room: De room hosten

Een live room openen
Met een live room verbinden als student

Wanneer je alle stappen van de vorige hoofdstukken heb gevolgd zit je al in de kanaal pagina and tref je de 'Launch Live Room' knop aan boven de media lijst. Wanneer je nog niet of niet meer in de kanaal lijst bent zult u eerst naar het kanaal moeten navigeren.

Druk simpelweg op de ‘Launch Live Room’ knop om de Live Room te starten en hosten.

Een live room openen

Wanneer je een een eerder gemaakte live room wilt starten of met een live room wilt verbinden die een ander heeft gemaakt zijn er twee manieren om de live room te vinden:

Wanneer de live room door jezelf gemaakt is of wanneer je als lid, moderator of manager aan een kanaal bent toegevoegd:

• Log in op video.leidenuniv.nl met je account door op de 'Anonymous - click here to log in' bannier in de rechter bovenhoek van het scherm te drukken.
  • Ga naar ‘My Channels’ (hier kom je door op de eigen naam te drukken wanneer je eenmaal in bent gelogd).
  • Open het kanaal waar de live room optie aangevinkt is door op de tegel of de titel van het kanaal te drukken.
  • Druk op de ‘Launch Live Room' knop.

Met een live room verbinden als student

De bovenstaande stappen kan je ook volgen als student wanneer je aan het kanaal bent toegevoegd. Wanneer het kanaal echter publiek is gemaakt en de studenten niet los zijn toegevoegd volg dan de volgende stappen:

• Log in op video.leidenuniv.nl
  • Klik op ‘Channels’ in de menubalk zoals hieronder getoond:
  • Type in de zoek balk in de kanalen pagina de naam van het vak/kanaal of een deel hiervan om het kanaal te vinden.
  • Klik op de tegel of titel van het juiste kanaal om deze te openen.
  • Druk op de ‘Launch Live Room' knop.