Training & Workshops

Training & Workshops

Om ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van onderwijsprogramma's op afstand, worden er in de hele universiteit verschillende opleidingen en workshops aangeboden. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over deze trainingen en workshops.

Beschikbare trainingen

Prepare for the new (online) academic year

Voor wie: Docenten die bezig zijn met het herontwerpen van hun programma voor het komende semester en op zoek zijn naar aanvullend onderwijsadvies.

Hoe: Twee online sessies waarin je persoonlijke feedback ontvangt over de vragen en plannen die je op basis van de Roadmap gemaakt hebt. Per workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen. De sessies zullen in het Engels zijn, tenzij iedereen Nederlands spreekt.

Aangeboden door: ICLON en Centre for Innovation

Link: Preparing for the new (online) academic year

Build your own online community

Voor wie: Docenten, ondersteunend personeel, moderatoren en ouderejaarsstudenten

Wat: Leer alles wat je moet weten over het bouwen en onderhouden van betrokken online studentcommunities voor je cursus. Deze training omvat het maken van een actieplan, doelbewust ontwerpen, theorie & praktijk van gemeenschappen, moderatie-technieken en evaluatie.

Hoe: Een zelfstandige training, die je ongeveer 4 uur duurt. Q&A webinars zullen beschikbaar zijn in augustus 2020 en worden aangekondigd op de website van de universiteit.

Aangeboden door: Centre for Innovation

Link: Build your own online community

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Voor wie: Alle medewerkers van de universiteit

Wat: Universiteit Leiden nodigt haar medewerker uit om zich te blijven ontplooien en te ontwikkelen. Dit doen we door je te ondersteunen in je carrière en in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoe: Online modules over 7 verschillende onderwerpen met betrekking tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aangeboden door: Universiteit Leiden & New Heroes

Link: Persoonlijke en Professionele ontwikkeling

In ontwikkeling

Er wordt momenteel aan de volgende trainingen, workshops en bronnen gewerkt:

• Mentor training by Centre for Innovation
  • Media Library byr SCM