Remote Teaching aan de Universiteit Leiden

Naast het vertalen van (fysieke) leermethodes naar remote teaching is het ook belangrijk dat de Leidse kwaliteit standaard voor onderwijs in stand wordt gehouden. Zo is het creƫren van een veilige en toegankelijke leeromgeving voor elke student van grote waarde. De tips die wij delen omtrent toegankelijkheid en het toevoegen van een moderator aan je programma zijn daarbij erg handig. Daarnaast streeft Leiden ernaar een hechte community van studenten op te bouwen en speelt het contact houden met studenten daarin een belangrijke rol. Tot slot moedigen wij aan om bestaande open educational resources te gebruiken, maar om ook hierin de Leidse kwaliteit en integriteit te bewaren.

In dit hoofdstuk delen wij dan ook de nodige tips en richtlijnen om ervoor te zorgen dat je programma aan deze Leidse kwaliteit standaard voldoet, zodat wij samen ook tijdens remote teaching de kwaliteit van onze programma's kunnen waarborgen.

In deze sectie: