Hoe kunnen we je helpen?

Tools

Een overzicht van de beschikbare educatieve tools bij Universiteit Leiden

FAQ

Je kunt ondersteuning op maat krijgen. Bijvoorbeeld via de support medewerkers van jouw faculteit of de helpdesk. Bekijk dit overzicht om te zien waar je het beste terecht kunt.

Je kunt de technische tool handleidingen voor Kaltura Live Room hier vinden, voor Zoom hier en voor Microsoft Teams hier.

Voor het aanvragen van moderatie support kan je dit formulier van de ISSC Helpdesk invullen. Vraag de moderatie support meerdere dagen van tevoren aan.

Bezoek deze pagina op de website voor meer didactische informatie over het toevoegen van een moderator aan je les.

Om een webcam (met microfoon) aan te vragen, kun je dit formulier in de ISSC Helpdesk invullen. Je haalt de apparatuur op bij de servicebalie voordat het college begint.

Voor meer advies over het gebruik van audiovisuele apparatuur tijdens colleges en presentaties kun je terecht bij de audiovisuele dienst (AV-dienst) van jouw faculteit. Als je advies of ondersteuning nodig hebt bij het opnemen van colleges en het verspreiden van video's kan je contact opnemen met de videocoördinator van jouw faculteit.

bekijk alle FAQ
Onderwijs Support

Deze website biedt informatie en ondersteuning voor docenten en medewerkers van de Universiteit Leiden die betrokken zijn bij hybride onderwijs. Het bevat artikelen over de overgang naar hybride en online onderwijs, een overzicht van de beschikbare onderwijstools, inspirerende werkvormen, didactisch advies, veelgestelde vragen, een overzicht van de beschikbare ondersteuning per faculteit en mogelijke opleidingen en workshops om te volgen. De informatie wordt regelmatig geüpdatet.