Hoe kunnen we je helpen?

FAQ

Niet alle beschikbare tools zijn geschikt voor lesgeven op afstand. Als je op zoek bent naar specifieke informatie over bepaalde tools, kijk dan eens op deze pagina. Raadpleeg de ondersteuning binnen jouw faculteit wanneer je een tool wilt gebruiken die niet in dit overzicht te vinden is.

Microsoft biedt veel up-to-date trainings- en ondersteuningsmateriaal aan. Neem een kijkje om de informatie te vinden waar je naar opzoek bent:

Studenten met extra behoeften kunnen contact opnemen met studentencentrum Plexus voor ondersteuning bij studeren op afstand. Voor meer informatie raden we je aan om deze pagina te raadplegen.

bekijk alle FAQ
Onderwijs Support

Deze website biedt informatie en ondersteuning voor docenten en medewerkers van de Universiteit Leiden die betrokken zijn bij lesgeven op afstand. Het biedt een overzicht van de beschikbare educatieve tools, begeleiding bij de overgang naar lesgeven op afstand, didactisch advies, een overzicht van de beschikbare ondersteuning per faculteit, mogelijke trainingen en workshops die je kunt volgen, en Veelgestelde Vragen. De informatie wordt regelmatig geüpdatet.