Aan de slag

Dit hoofdstuk helpt je op weg met het geven van (online) onderwijs. Het focust op onderwerpen zoals terminologie (de verschillen tussen online, blended en hybride onderwijs) en het voorbereiden van je cursus. Er zullen ook een aantal meer algemene onderwerpen worden besproken, zoals hoe je een moderator kan inzetten, hoe je je studenten begeleidt en hoe je ervoor zorgt dat je les inclusief is. Al met al een zeer breed en algemeen hoofdstuk met veel verschillende onderwerpen om in gedachten te houden voordat je cursus begint.

FAQ

Voor het aanvragen van moderatie support kan je dit formulier van de ISSC Helpdesk invullen. Vraag de moderatie support meerdere dagen van tevoren aan.

Bezoek deze pagina op de website voor meer didactische informatie over het toevoegen van een moderator aan je les.

Je kunt ondersteuning op maat krijgen. Bijvoorbeeld via de support medewerkers van jouw faculteit of de helpdesk. Bekijk dit overzicht om te zien waar je het beste terecht kunt.

Stuur ons een e-mail via teachingsupport@sea.leidenuniv.nl.

Het Centre for Innovation (CFI) is verantwoordelijk voor de content management op deze website en werkt nauw samen met verschillende andere teams zoals het Interfacultair centrum voor lerarenopleiding, onderwijsontwikkeling en nascholing (ICLON), ondersteunend personeel op faculteiten, Functioneel Beheer en het ICT Shared Service Centre (ISSC) om ervoor te zorgen dat de juiste content wordt opgenomen en up-to-date is.

bekijk alle FAQ