Over

Remote Teaching

Over

Over

Deze website wordt bijgehouden door het Centre for Innovation (CFI) van de Universiteit Leiden. Het CFI is dé denk- en doe tank van de universiteit, en een expertise centrum onder Student- en Onderwijszaken (SOZ). We werken voorop, en testen nieuwe tools en manieren van werken voor het onderwijs. Een van onze huidige initiatieven ondersteunt de transitie van de universiteit naar werken en leren op afstand en online. Onze staf van 35 fte bestaat uit project- en procesmanagers, didactische ontwerpers, data-analisten, media-adviseurs en ontwerpers, specialisten in online onderwijs, communicatie en meer

De informatie op deze website is samengesteld vanuit onze expertise, best practices, aanbevelingen en technische informatie van afdelingen binnen de universiteit, waaronder het ICLON, facultaire onderwijsondersteuning, ICT, ISSC en beleidsmakers.

De CFI zet zich in om accurate en up-to-date informatie te geven over welke technische en didactische informatie en ondersteuning beschikbaar is voor docenten en opleidings- en ondersteunend personeel van de Universiteit Leiden. Heb je bewerkingen of suggesties, stuur deze dan naar teachingsupport@sea.leidenuniv.nl.

© 2020 Leiden University